تعمیر کابینت دیباجی وود

کابینت ام دی اف

کابینت ام دی اف چیست؟

کابینت ام دی اف که مخفف کلمه Medium density fibreboard است به معنی تخته فیبری با چگالی متوسط می باشد.

ذرات خرده شده چوب ام دی اف را تشکیل میدهند و توسط چسب یا رزین توسط دستگاه به یک دیگر فشرده شده و تحت حرارت خشک قرار می گیرند، سپس آن ها را به قطعات مناسبی تقسیم می کنند.

در الیاف آن برعکس تخته های خرده چوب از تکه چوب های بسیار ریز استفاده شده و دارای رنگ و بافتی ثابت هستند.

از آنجا که رزین به کار رفته شده در این کابینت ها یک ماده سمی است هنگام برش و کار با این مواد باید یک تهویه مناسب قرار داشته باشد.

کابینت ام دی اف چه مزایایی دارد؟

بهترین مزیتی که می توان برای کابینتام دی اف قرار داد هزینه ی آن در مقابل با چوب است. 15 الی 20 درصد کابینت هایی که با چوب کار شده اند دربی شبیه به MDF دارند. یکی از محصولات کاربردی و مشتقات چوبی مفید MDF است که به دلیل نقص کم و هزینه مناسب در ساخت کابینت استفاده می شود.

هزینه به صرفه و مناسب

قابلیت برشکاری

تنوع در اندازه و مدل

مقاومت بالا

عدم وجود مشکلات طبیعی مثل گره های چوب

انواع کابینت ام دی اف

در کارخانه قطعات MDF توسط دستگاهی با نام CNC حکاکی و کنده کاری می شوند و بعد توسط دستگاه پرس وکیوم روکش دارد می شوند و رنگ می خورند سپس این روکس ها که از جنس PVC است یا مات است یا براق هستند.

MDF مات:

تخته های کابینت MDF را صددرصد در منزل یا محل کار خود مشاهده کردید، این صفحات را برای مات کردن هم رنگ می کنند و هم از روکش برای آن ها استفاده می کنند. البته تنوع رنگی بسیار بالا است که هر کدام کد مخصوص خود را دارد و بسته به سلیقه مشتریان در آشپزخانه نصب می شوند.

MDF براق:

از دو راه برای براق کردن MDF استفاده می کنند یا روکش PVC و یا با رنگ کردن. به دلیل اینکه رنگ ها صیقلی و تمیز هستند نسبت به روکش ها از قیمت بالاتری برخوردار هستند. 

در عمل روکش یک طرف را ملامینه می کنند و طرف دیگر را روکش پلاستیکی براق که از کیفیت پایینی برخوردار است.

کابینت MDF